La Eastlines s-a dat startul la oferte în 2020!

Ca să-ți meargă din plin în noul an, am dat startul la reduceri!

Doar în perioada 6 ianuarie – 1 martie 2020 toți clienții pot beneficia de 5% reducere la toate serviciile Eastlines, folosind codul de reducere START2020.

Fie că ai o urgență și vrei să expediezi ceva prin Serviciul Express By Air, vrei să trimiți un cadou celor dragi de acasă prin Serviciul Standard, să-ți expediezi mobila, pe care abia ai achiziționat-o, prin Serviciul Economic sau să te aprovizionezi cu marfă pentru firma ta folosind Serviciul Cargo Paletizatla orice serviciu de la Eastlines ai apela, poți acum beneficia de reducere.

Grăbește-te să prinzi oferta, este valabilă la toate serviciile și pentru toate destinațiile doar până la 1 martie 2020!

PROGRAM SĂRBĂTORI PASCALE 2021

 

În atenția clienților noștri!

Vă facem cunoscut că în preajma sărbătorilor de Paște 2021, activitatea Call Centre-ului nostru se desfășoară după următorul program:

 

SÂMBĂTĂ 1 MAI – ÎNCHIS

DUMINICĂ 2 MAI – ÎNCHIS

LUNI 3 MAI – ÎNCHIS

 

În restul zilelor nespecificate, programul nostru se desfășoară în intervalele orare normale.

În zilele specificate ca nelucrătoare, nu putem prelua comenzi, oferi cotații de preț, informații sau detalii legate de comenzi noi sau în curs de procesare. Comenzile lansate online pentru aceste date vor fi programate în zilele lucrătoare imediat următoare.

 

Doar punctul de Drop Off din Londra (Harrow) va fi deschis după cum urmează:

LUNI 3 MAI 2021 – 08.00-17.00

Pentru expedieri urgente în această perioadă, cu livrare în 24-48 de ore (în zile lucrătoare!) în România, puteți folosi și serviciile Express by Air.