forklift tool

Aveți la dispoziție serviciile Eastlines de transport paletizat, cu multiple opțiuni de transport paleți, prin baza logistică complexă şi reţeaua proprie de transport, combinată cu cea a subcontractorilor şi partenerilor Eastlines. Astfel beneficiați de soluții eficiente şi avantajoase de transport marfă paletizată, transport internaţional de mărfuri paletizate sau în regim de grupaj, pe lângă servicii standard de transport. Indiferent de necesităţile de transport, distribuţie şi livrare ale unor firme de import-export, ale producătorilor, furnizorilor, dealerilor sau comercianţilor mai mici sau mai mari din România sau Marea Britanie, serviciile Eastlines satisfac cele mai exigente cerinţe, la preţurile cele mai mici.

Ce este transportul paletizat cargo?

Transportul paletizat cargo se referă la procesul de transport al mărfurilor care sunt aranjate și fixate pe paleți. Un palet este o platformă orizontală, adesea din lemn, plastic sau metal, proiectată pentru a susține mărfurile și a facilita manipularea acestora, cu echipamente profesionale, precum transpalete sau stivuitoare.

Avantajele transportului de marfă paletizat de la Eastlines

 • acoperirea 100% a teritoriului României sau a Marii Britanii, pentru ridicări sau livrări oriunde la adresă, prin logistica proprie complexă, cât şi a subcontractorilor şi partenerilor săi.

 • viteză mare de livrare prin organizarea zilnică a transporturilor între cele două hub-uri depozit din România şi Londra, folosind mai bine de 24 de vehicule, de diferite capacităţi (de la 3.5 to la 23 to).

 • facilităţi online, ce combină logistica cu tehnologia şi care permit cotaţiile de preţ şi comenzile instante, din contul de client de pe website-ul Eastlines, urmărirea în timp real a statusului livrărilor, urmărirea prin tracking GPS a poziţionării mijloacelor de transport folosite.

 • facilităţi logistice în ajutorul clienţilor Eastlines, ce includ folosirea autoutilitarelor cu lift pentru preluare/livrare paleţi marfă, furnizare de suporţi de lemn şi folie pentru paletizare, la cerere.

 • standardizarea paleţilor în doar trei categorii (întreg, jumătate, sfert), indiferent de baza suport folosită (euro paleţi sau industriali), în funcţie numai de înălţime şi greutate.

 • preţurile cele mai mici, pentru toate cele trei categorii, aceleaşi pentru toate zonele şi destinaţiile din cele două ţări.

Tipuri de paleți și prețuri transport paleți

Wooden pallet with parcels

PALET ÎNTREG (FULL)

DIMENSIUNI MAXIME BAZĂ120 X 100 cm
ÎNĂLȚIME MAXIMĂ200 cm
GREUTATE MAXIMĂ1000 kg

 PREȚ: £399.00


Oriunde în UK Mainland (inclusiv Londra) sau România.
Timp estimat de livrare: 4-6 zile lucrătoare.
Cardboard boxes on white background

JUMĂTATE PALET (HALF)

DIMENSIUNI MAXIME BAZĂ120 X 100 cm
ÎNĂLȚIME MAXIMĂ110 cm
GREUTATE MAXIMĂ500 kg

 PREȚ: £340.00


Oriunde în UK Mainland (inclusiv Londra) sau România.
Timp estimat de livrare: 4-6 zile lucrătoare.
Cardboard boxes on pallet

SFERT PALET (QUARTER)

DIMENSIUNI MAXIME BAZĂ120 X 100 cm
ÎNĂLȚIME MAXIMĂ80 cm
GREUTATE MAXIMĂ250 kg

 PREȚ: £290.00


Oriunde în UK Mainland (inclusiv Londra) sau România.
Timp estimat de livrare: 4-6 zile lucrătoare.

*PREȚURILE INCLUD PROCEDURA DE COMISIONARE VAMALĂ DAR NU INCLUD TAXELE VAMALE SAU TVA-UL LA IMPORT, IMPUSE DE AUTORITĂȚILE VAMALE ÎN FUNCȚIE DE VALOAREA DECLARATĂ ȘI CONȚINUTUL TRIMITERII. ACESTE TAXE VOR FI ACHITATE ULTERIOR.

Cum să pregătiți paleții pentru transport?

Luați în considerare tipurile de paleți marfă pentru fiecare transport paletizat pe care urmează să-l organizați. Programați în detaliu pregătirea, ambalarea, sigilarea și etichetarea. Verificați ce trebuie să scrieți pe un colet și realizați operațiunile aflate în răspunderea expeditorului. și asigură procesarea și livrarea cu succes a expedierilor paletizate. Nerespectarea regulilor și recomandărilor Eastlines pentru transport internațional de mărfuri paletizate poate duce la deteriorări, pierderi, costuri suplimentare impuse pentru repaletizare și întârzieri în livrare.

 • folosiți paleți suporți de lemn solizi, întregi, nedeteriorați și care asigură susținerea greutății trimise.
 • ambalați, pe cât posibil, produsele trimise în cutii de carton. Nu folosiți genți, valize, rafii dispuse pe paleți, acestea nu au stabilitate și se pot răsturna.
 • dispuneți cutiile (marfa) astfel încât să nu depășească marginile suportului de lemn: respectați dimensiunile maxime ale unui palet marfă pe toată înălțimea lui.
 • dispuneți cutiile mai grele la baza paletului și cele fragile deasupra, țineți cont de posibilitatea strivirii sau deformării cutiilor mai slabe de la bază, ce pot duce la răsturnare și deteriorarea mărfurilor paletizate.
 • folosiți straps și metode de fixare corespunzătoare pentru utilaje, motoare, echipamente grele, instabile la dispunerea pe suportul de lemn.
 • asigurați cu grijă și într-o măsură satisfăcătoare stabilitatea paletului. Sigilați cutiile dispuse pe palet, de jur imprejur, cu straps sau bandă de sigilat, pentru a împiedica desfacerea sau răsturnarea acestuia.
 • folosiți folie stretch pentru sigilare, strâns dispusă prin înfășurare de jur împrejur, pe toată suprafața paletului pentru o mai bună protecție și stabilitate.
 • etichetați transporturile de marfă paletizată cu detaliile destinatarului pe fiecare palet (nume, adresa completă, număr de telefon).
 • păstrați lista de inventar cu numărul de colete și produsele expediate, pentru controlul livrării corespunzătoare.

De ce să alegeți transportul de paleți de la Eastlines?

Alegeți serviciile de transport paletizat de la Eastlines, ca să beneficiați de profesionalism și calitate în realizarea diferitelor tipuri de transport marfă paletizată. Aveți la dispoziție diferite opțiuni de transport internațional de mărfuri paletizate, transport cargo și posibilitatea de a efectua asigurarea cargo la cele mai avantajoase tarife.

camion