HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Eastlines Ltd oferă astăzi o gamă complexă de servicii de curierat și logistică, atât pentru piața locală din Marea Britanie cât și internațional. Căutăm întotdeauna persoane capabile, cu experienţă în acest domeniu, ce doresc să se alăture echipei noastre proprii sau rețelei de curieri independenți ce ne reprezintă în diferitele zone de acoperire. Suntem fericiţi să primim chiar şi pe cei tineri şi fără experienţă, dacă aceştia sunt deschişi instruirii şi doresc un loc de muncă permanent.

Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită un email simplu, cu detaliile de contact (nume întreg, adresa actuală în Marea Britanie, numar de telefon de contact, adresa de email) şi ataşat un CV complet sau o descriere scurta a parcursului individual (studii, locuri de muncă).

curier coletarie

Vrei să te alături echipei noastre? 

Trimite detaliile și CV-ul tău către: jobs@eastlines.co.uk

RECRUTĂM ACUM!

 

Curier în Londra – Loc de muncă permanent

Curier (şofer) pentru loc de muncă permanent cu contract de muncă. Se cer:

  • permis de conducere cat B (poate fi și românesc)
  • experienţă în condus autoutilitare 3.5 tone
  • minimă experiență în relaţiile cu publicul
  • punctualitate, seriozitate
  • trebuie să fie apt pentru manevrare colete grele
  • Insurance Number (NINO) şi cont bancar – obligatorii

Se lucrează în program general 13.00-22.00, 6 zile pe saptamană (duminica liber), 28 de zile concediu şi sărbători legale plătite pe an, salariu minim de start £20,500 gross/an + bonusuri şi echipament. Nivelul salarizării creşte odată cu vechimea în companie.

Operator/Recepţionist pentru depozit HARROW – Loc de muncă permanent

Operator depozit/recepţionist (bărbat/femeie) pentru loc de muncă permanent în Harrow (HA3 5TJ). Se cer:

  • nivel cel puţin mediu limba engleză
  • cunoştinţe operare PC
  • capacitate de asimilare cunoştinţe noi, adaptabilitate, seriozitate şi punctualitate
  • trebuie sa fie capabil fizic de muncă susţinută, manevrări colete, ambalare, concentrare în condiţii de stress.

Program normal, 6 zile pe săptămână (duminica liber), ture 08.00-16.30/15.00-23.30. 28 de zile concediu şi sărbători legale plătite pe an. Salariul de la £20,500 gross/an, în funcţie de capacităţile aplicantului acceptat. Nivelul salarizării creşte odată cu vechimea în companie.


NOTĂ

Vă rugăm să consideraţi faptul că toate aplicaţiile sunt bine studiate de angajator şi sunt invitate la interviuri doar persoanele care sunt considerate potrivite pentru locul de muncă vacant. în cazul în care nu faceţi parte dintre cei acceptaţi, putem păstra aplicaţia dvs. inclusiv CV-ul, în baza noastră de date pentru o eventuală viitoare posibilitate de apariţie a unui post vacant.