SERVICIUL ECONOMIC

Serviciul Economic, fără pretenții și foarte convenabil ca preț, este propus clienților noștri din Londra și împrejurimi, unde putem asigura prin logistică și mod de operare, preluarea trimiterilor cu costuri mai reduse.

Serviciul ECONOMIC este disponibil pentru expedierile cu greutate totală mai mare de 30 de kilograme sau cu facturarea a minim 30 kg pe trimitere.

Acest serviciu se adresează doar celor ce nu se grăbesc!

Livrarea estimată este în 8-10 zile lucrătoare.

Sunt acceptate orice fel de colete bine ambalate (conform Ghid de Ambalare) inclusiv grupaje de marfă, mobilă, electrocasnice mari și electronice sau alte colete cu laturi de dimensiuni maxime de 350 cm. Facturarea se face doar în funcție de greutatea reală (fără a considera greutatea volumetrică), greutatea individuală a unui colet nu trebuie să depășească 150 kg, greutatea totală a unei expedieri fiind de maxim 10000 kg.

Verificați, vă rugăm, cerințele de ambalare în Ghidul de Ambalare și cele de conținut în Lista de Restricții pe paginile specifice ale website-ului nostru.

Atragem atenția că, în cazul trimiterilor prin acest serviciu:

  • colectările pot fi programate oricând în timpul orelor de program specificate, fără restricționări de timp sau alte specificații din partea expeditorilor;
  • există posibilitatea programării colectării seara după ora 18.00, prin serviciul Eastlines Economic Late Evening;
  • este comună și des uzitată soluția paletizării grupajelor de colete, a mobilei sau electrocasnicelor, pentru o mai bună și eficientă manevrare a lor. Paletizarea se face, în general, în depozitele Eastlines și fără costuri suplimentare din partea clientului;
  • este nevoie de un efort suplimentar din partea destinatarului, la adresa de livrare, în preluarea coletelor paletizate din zona în care este posibilă ajungerea cu un camion și descărcarea coletelor de pe paleți.
  • nu este disponibilă plata ramburs, dat fiind specificul unor astfel de trimiteri paletizate. Comenzile nu pot fi livrate fără achitarea lor în prealabil.

ZONE SERVICIU ECONOMIC

Serviciul Economic acoperă la aceleași prețuri Londra (LONDON INSIDE M25 și CENTRAL LONDON CC/ULEZ) și zonele adiacente Londrei (AROUND LONDON NEXT M25), la o distanță eficientă ce permite curierilor noștri accesul facil din Londra.

Și pentru alte zone Serviciul Economic este disponibil pe baza de cotație de preț, nu ezitați să ne contactați.

Lista completă a zonelor de acoperire o găsiți pe pagina noastră specială:

Coletarie Romania-Anglia si retur

PREȚURI SERVICIUL ECONOMIC

Facturarea se face în funcție de greutatea reală, pe întreaga trimitere, nu se facturează pe colet individual!

De la £0.79/kg

SERVICIUL ECONOMIC LATE EVENING (18.00-21.00)

£1.39/KG + £5.00 taxa Late Evening

£1.21/KG + £5.00 taxa Late Evening

£1.10/KG + £5.00 taxa Late Evening

£0.99/KG + £5.00 taxa Late Evening

£0.89/KG + £5.00 taxa Late Evening

£0.79/KG + £5.00 taxa Late Evening

*PREȚURILE INCLUD PROCEDURA DE COMISIONARE VAMALĂ DAR NU INCLUD TAXELE VAMALE SAU TVA-UL LA IMPORT, IMPUSE DE AUTORITĂȚILE VAMALE ÎN FUNCȚIE DE VALOAREA DECLARATĂ ȘI CONȚINUTUL TRIMITERII. ACESTE TAXE VOR FI ACHITATE ULTERIOR.

TIMP ESTIMAT DE LIVRARE

ZONĂ RIDICAREZONĂ LIVRARETIMP ESTIMAT LIVRARE LA ADRESĂ
LONDON
ROMÂNIA8-10 ZILE LUCRĂTOARE
AROUND LONDON
ROMÂNIA8-10 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIALONDON
8-10 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIAAROUND LONDON8-10 ZILE LUCRĂTOARE