SERVICIUL ECONOMIC

Detalii despre Serviciul Economic de la Eastlines – curierat internațional economic România-Anglia-România

Utilizați Serviciul Economic de la Eastlines, ca să beneficiați de servicii de curierat internațional la cel mai bun raport calitate-preț. Serviciul Economic de la Eastlines este disponibil pentru clienții din Londra și împrejurimi. Vă asigurăm prin logistică și mod de operare, preluarea trimiterilor cu costuri mai reduse, cu respectarea celor mai noi proceduri vamale post-Brexit și a celorlalte reglementări specifice.

Serviciul Economic de la Eastlines este disponibil pentru expedierile cu greutate totală mai mare de 30 de kilograme sau cu facturarea a minim 30 kg pe trimitere.

Livrarea prin Serviciul Economic de la Eastlines este estimată la 8-10 zile lucrătoare.

Puteți livra prin Serviciul Economic de la Eastlines orice fel de colete bine ambalate (conform specificațiilor din Ghid de Ambalare creat de Eastlines pentru clienții săi). Aceste recomandări pentru livrări prin Serviciul Economic de la Eastlines se referă și la grupaje de marfă, mobilă, electrocasnice mari și electronice sau alte colete cu laturi de dimensiuni maxime de 350 cm.

Facturarea livrărilor prin Serviciul Economic de la Eastlines se face doar în funcție de greutatea reală (fără a considera greutatea volumetrică). Rețineți faptul că greutatea individuală a unui colet nu trebuie să depășească 150 kg, iar greutatea totală a unei expedieri este de maxim 10000 kg.

Verificați, vă rugăm, cerințele de ambalare în Ghidul de Ambalare și cele de conținut în Lista de Restricții. Găsiți aceste informații pe paginile specifice de pe website-ul Eastlines.

Pentru trimiterile de colete prin Serviciul Economic de la Eastlines trebuie să aveți în vedere următoarele detalii:

  • colectările pot fi programate oricând în timpul orelor de program specificate, fără restricționări de timp sau alte specificații din partea expeditorilor;
  • există posibilitatea programării colectării seara după ora 18.00, prin serviciul Eastlines Economic Late Evening;
  • aveți la dispoziție soluția paletizării grupajelor de colete, a mobilei sau electrocasnicelor, pentru o mai bună și eficientă manevrare a lor. Paletizarea se face, în general, în depozitele Eastlines și fără costuri suplimentare din partea clientului;
  • este nevoie de un efort suplimentar din partea destinatarului, la adresa de livrare, în preluarea coletelor paletizate din zona în care este posibilă ajungerea cu un camion și descărcarea coletelor de pe paleți.
  • nu este disponibilă plata ramburs, dat fiind specificul unor astfel de trimiteri paletizate. Comenzile nu pot fi livrate fără achitarea lor în prealabil.

Zone Serviciu Economic de la Eastlines

Serviciul Economic de la Eastlines acoperă la aceleași prețuri Londra (LONDON INSIDE M25 și CENTRAL LONDON CC/ULEZ) și zonele adiacente Londrei (AROUND LONDON NEXT M25), la o distanță eficientă ce permite curierilor Eastlines accesul facil din Londra.

Și pentru alte zone Serviciul Economic de la Eastlines este disponibil pe baza de cotație de preț. Aveți la dispoziție liste de contacte Eastlines, pentru informații și detalii.

Consultați Lista completă a zonelor de acoperire, disponibilă pe pagina specială de pe site-ul Eastlines.

Coletarie Romania-Anglia si retur

Prețuri disponibile pentru Serviciul Economic de la Eastlines

Pentru trimiterile prin Serviciul Economic de la Eastlines, facturarea se realizează în funcție de greutatea reală, pe întreaga trimitere. Rețineți că nu se facturează pe colet individual!

De la £0.87/kg

Serviciul Economic Late Evening de la Eastlines (orele 18.00-21.00)

£1.53/KG +£5.00 taxa Late Evening

£1.33/KG +£5.00 taxa Late Evening

£1.21/KG +£5.00 taxa Late Evening

£1.09/KG +£5.00 taxa Late Evening

£0.98/KG +£5.00 taxa Late Evening

£0.87/KG +£5.00 taxa Late Evening

*PREȚURILE INCLUD PROCEDURA DE COMISIONARE VAMALĂ DAR NU INCLUD TAXELE VAMALE SAU TVA-UL LA IMPORT, IMPUSE DE AUTORITĂȚILE VAMALE ÎN FUNCȚIE DE VALOAREA DECLARATĂ ȘI CONȚINUTUL TRIMITERII. ACESTE TAXE VOR FI ACHITATE ULTERIOR.

Timp estimat de livrare pentru Serviciul Economic de la Eastlines

ZONĂ RIDICAREZONĂ LIVRARETIMP ESTIMAT LIVRARE LA ADRESĂ
LONDON
ROMÂNIA8-10 ZILE LUCRĂTOARE
AROUND LONDON
ROMÂNIA8-10 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIALONDON
8-10 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIAAROUND LONDON8-10 ZILE LUCRĂTOARE