Serviciul XXL

Utilizați Serviciul XXL de la Eastlines, ca să beneficiați de servicii de curierat internațional de la ușă la ușă cu preluare din Marea Britanie și livrare oriunde în România, în toate zonele, cât și retur. Prin serviciul XXL de la Eastlines aveți la dispoziție soluții logistice moderne, cu mod de operare eficient și preluarea trimiterilor cu costuri mai reduse. Serviciul XXL de la Eastlines respectă celor mai noi proceduri vamale post-Brexit și celelalte reglementări specifice.

Caracteristicile serviciului XXL de la Eastlines

Serviciul XXL este un serviciu door-to-door cu preluare din Marea Britanie și livrare te întreg teritoriul României, inclusiv retur, la cel mai bun raport calitate-preț. Coletele XXL sunt la Eastlines, în general, coletele voluminoase, cu laturi mai mari de 50 de cm dar mai mici de 250 cm, care depășesc greutatea standard optimă (cea mai mare dintre greutatea reală și greutatea volumetrică) de 30 kg.

Prețul este calculat per colet individual, în general în funcție de greutatea volumetrică, întrucât aceasta este de cele mai multe ori mai mare decât cea reală. Greutatea optimă maximă acceptată este de 1000 kg/colet.

Serviciul XXL de la Eastlines este o ofertă de transport maritim și aerian ce se adresează atât companiilor mari, cât și celor mici sau mijlocii. Scopul acestui serviciu este de a oferi soluții de transport eficiente și sigure, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Ce îl diferențiază de alte servicii de curierat internațional de la Eastlines este amploarea și flexibilitatea sa. Serviciul XXL de la Eastlines poate gestiona volume mari de mărfuri și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu diverse tipuri de cargo.

Prețuri pentru serviciul XXL de la Eastlines

UK MAINLAND

£1.46 + £30.00/Colet

£1.30 + £74.00/Colet

£1.16 + £146.00/Colet

£1.00 + £220.00/ Colet

*PREȚURILE INCLUD PROCEDURA DE COMISIONARE VAMALĂ DAR NU INCLUD TAXELE VAMALE SAU TVA-UL LA IMPORT, IMPUSE DE AUTORITĂȚILE VAMALE ÎN FUNCȚIE DE VALOAREA DECLARATĂ ȘI CONȚINUTUL TRIMITERII. ACESTE TAXE VOR FI ACHITATE ULTERIOR.

TIMP ESTIMAT DE LIVRARE

ZONĂ RIDICAREZONĂ LIVRARETIMP ESTIMAT LIVRARE LA ADRESĂ
UNITED KINGDOM
ROMÂNIA5-7 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIAUNITED KINGDOM
5-7 ZILE LUCRĂTOARE

Avantajele utilizării serviciului XXL de la Eastlines

Utilizarea serviciului XXL de la Eastlines aduce numeroase avantaje, începând cu eficiența și rapiditatea cu care sunt expediate și livrate coletele de dimensiuni mari. Acesta este un aspect crucial, având în vedere că timpul este o resursă valoroasă pentru oricine. Prin intermediul acestui serviciu, clienții pot economisi timp prețios, evită procesul lung și stresant asociat cu transportul tradițional.

Serviciul XXL de la Eastlines reprezintă o soluție optimă pentru transportul de colete voluminoase și aduce o serie de avantaje importante: eficiență, rapiditate, siguranță, flexibilitate și tarife competitive. Prin alegerea acestui serviciu, clienții beneficiază de un proces de expediere internațională și livrare colete în străinătate rapid și cu economii semnificative.