Reduceri de Halloween la serviciile de coletărie?

De Halloween speriem prețurile! Cea mai înfricoșătoare noapte a anului se apropie iar Eastlines startul reducerilor la toate serviciile transport colete România Anglia door to door și retur.

Ai 10% discount în perioada 25-31 Octombrie 2021 dacă folosești codul HALLOWEEN10

De Halloween copii se sperie, dar părinții se bucură pentru acum au oportunitatea să trimită cumpărăturile și cadourile către cei dragi la prețuri reduse.

Pentru a putea beneficia de aceste reduceri, rugăm folosiți în comanda online sau telefonică codul de reducere special al acestei promoții: HALLOWEEN10

Eastlines – Expertul tău pentru orice expediere colet internațional!

PROGRAM SĂRBĂTORI PASCALE 2022

În atenția clienților noștri!

Vă facem cunoscut că în preajma sărbătorilor de Paște 2022, activitatea Call Center-ului nostru se desfășoară după următorul program:

 

SÂMBĂTĂ 23 APRILIE – ÎNCHIS

DUMINICĂ 24 APRILIE- ÎNCHIS

LUNI 25 APRILIE- ÎNCHIS

 

În restul zilelor nespecificate, programul nostru se desfășoară în intervalele orare normale.

În zilele specificate ca nelucrătoare, nu putem prelua comenzi, oferi cotații de preț, informații sau detalii legate de comenzi noi sau în curs de procesare. Comenzile lansate online pentru aceste date vor fi programate în zilele lucrătoare imediat următoare.

Pentru expedieri urgente în această perioadă, cu livrare în 48 de ore (în zile lucrătoare!) în România, puteți folosi și serviciile Express by Air.