Black Friday 2021 la coletărie -oferte transport colete Anglia

Coletarie Eastlines

Prinde reducerile din Black Friday la Eastlines!

Și anul acesta oferim 10% reducere la toate serviciile de coletărie Eastlines: Standard, Economic, Drop Off, Cargo, XXL.

Promoția se desfășoară pe o durată de 10 zile în perioada 12 – 30 Noiembrie 2021. La noi stocurile nu se epuizează niciodată așa  în noaptea de Black Friday poți  te relaxezi, nu te mai trezești la 4 dimineața  vânezi reduceri.

Grăbește-te să prinzi oferta!

Trebuie doar să folosești în comandă codul de reducere: BF2021

Ai 10 zile la dispoziție să trimiți cumpărăturile și cadourile către cei dragi la prețuri reduse. Transport colete România Anglia door to door și retur la prețuri mici de tot.

Tot ceea ce trebuie să faci este să folosești în comanda ta online sau telefonică codul de reducere special al acestei promoții: BF2021.

Te așteptăm cu drag, grabește-te!

PROGRAM SĂRBĂTORI PASCALE 2022

În atenția clienților noștri!

Vă facem cunoscut că în preajma sărbătorilor de Paște 2022, activitatea Call Center-ului nostru se desfășoară după următorul program:

 

SÂMBĂTĂ 23 APRILIE – ÎNCHIS

DUMINICĂ 24 APRILIE- ÎNCHIS

LUNI 25 APRILIE- ÎNCHIS

 

În restul zilelor nespecificate, programul nostru se desfășoară în intervalele orare normale.

În zilele specificate ca nelucrătoare, nu putem prelua comenzi, oferi cotații de preț, informații sau detalii legate de comenzi noi sau în curs de procesare. Comenzile lansate online pentru aceste date vor fi programate în zilele lucrătoare imediat următoare.

Pentru expedieri urgente în această perioadă, cu livrare în 48 de ore (în zile lucrătoare!) în România, puteți folosi și serviciile Express by Air.