Eastlines - Comanda

COTATIE DE PRET SI LANSARE COMANDA
Felul expeditiei dvs. Apasati pe butonul cu sageata in jos (scroll) si veti putea alege felul expeditiei dvs, una din variantele:

- PLIC cu documente (nu poate fi decat unul intr-o expeditie)

- COLET (adica orice pachete, cutii, valize, genti de mana sau rafii, colete infasurate in folie de plastic, etc)

- PALET (marfuri sau colete paletizate sau care vor fi preluate pe paleti din lemn)
numar plicuri
 : 
numar colete
 : 
1
#
 
greutate (kg)
lungime (cm)
latime (cm)
inaltime (cm)
sterge
0
 
Bifati daca la incarcare sau descarcare sau la ambele va fi nevoie de un utilaj special de incarcare/descarcare (motostivuitor, platforma-lift in spatele autoutilitarei, port-palet, etc). Eastlines va putea asigura aceasta operatiune contra cost si trebuie sa stabilim inca de la inceput daca este nevoie de astfel de facilitati tehnice pentru a procesa comanda dvs.
Bifati daca nu aveti posibilitatea sa pregatiti marfa sau expeditia paletizata bine stransa si securizata cu folie strech. Eastlines poate face aceasta operatiune pentru dvs. la preluarea expeditiei sau chiar ulterior, in depozit.
Bifati daca nu aveti pregatita expeditia paletizata si componentele sale nu sunt dispuse pe un palet-baza din lemn. Eastlines va putea rezolva aceasta situatie si va furniza un astfel de palet (dimensiuni 120x100 cm), la preluare sau ulterior, in depozit, unde cutiile vor fi dispuse grupat pe acesta si paletul pregatit cu folie strech.
numar paleti
 : 
1
#
 
greutate (kg)
inaltime (cm)
sfert
jumate
intreg
sterge
0
 
zona expeditor
Zona in care se incadresaza adresa de unde se expediaza, se trimite expeditia dvs. Daca trimiteti din Londra, din interiorul M25 (autostrada circulara care inconjoara Londra) atunci este London Inside M25. Daca trimiteti din afara Londrei, dar nu din nordul extrem al Scotiei (Scotish Highlands), Irlanda de Nord sau insule, alegeti Mainland Outside M25. Daca trimiteti din Romania, nu mai exista diferente intre zona Urban si Rural, folositi Romania Oriunde.
zona destinatar
Zona in care se incadresaza adresa destinatarului, unde se expediaza, se trimite expeditia dvs. Daca trimiteti spre Londra, catre o adresa din interiorul M25 (autostrada circulara care inconjoara Londra) atunci este London Inside M25. Daca trimiteti spre o adresa din afara Londrei, dar nu spre nordul extrem al Scotiei (Scotish Highlands), Irlanda de Nord sau insule, alegeti Mainland Outside M25. Daca trimiteti spre Romania, nu mai exista diferente intre zona Urban si Rural, folositi Romania Oriunde.

  

 LANSATI COMANDA DVS ONLINE!

  • cotatie instanta de pret, stabilita in functie de zonele de ridicare si livrare, greutate si dimensiunile coletelor
    • rapida si eficienta, fara a fi nevoiti sa asteptati la telefon preluarea apelului dvs.
      • corecta si completa, puteti inscrie incet si in timpul dvs. detaliile necesare si reverifica acuratetea lor
        • oricand, la orice ora doriti, din zi si din noapte, comanda dvs va fi procesata fara probleme de operatorii nostri.