Cum a reusit coletaria Eastlines sa devina lider in transport Londra-Romania?

Posted by eastlines
Category:

Noi, cei de la Eastlines, am descoperit o nevoie pe care potentialii nostri clienti o au, si anume faptul ca le este foarte greu sa trasmita pachete celor dragi aflati peste hotare.

De cate ori nu ai fost pus in situatia de a trimite un cadou unei persoane dragi, iar acesta sa nu ajuga la timp, sau daca ajunge sa nu fie tocmai in cea mai buna stare? Iar pentru ca asta sa nu mai reprezinte o problema, am infiintat o firma de transport pe care am ridicat-o la cele mai inalte standarde de calitate. Asadar, am initiat si dezvoltat in anul 2007 primul serviciu profesionist de coletarie online, ce permite preluarea pachetelor de la usa, oriunde te-ai afla in Marea Britanie si livrarea lor, la timp, oriunde in Romania si invers. Nu ne ocupam, deci, numai de transport Londra-Romania.

Avand in vedere faptul ca din ce in ce mai multi romani aleg sa plece din tara, fie ca vorbim de adolescenti la studiu, parinti la munca sau pur si simplu familii care se stabilesc acolo, intotdeauna lasa pe cineva acasa. Iar pentru a comprima acesti kilometri, deseori cel mai frumos gest este sa trimita un cadou, o surpriza, o clipa de bucurie. Ceva care sa mai potoleasca dorul. Ei bine, la Eastlines tocmai asta facem: le venim in ajutor si ne ocupam de transport Londra-Romania (Marea Britarie-Romania) pentru colete.

Cum am ajuns lideri in transport Londra-Romania?

In zilele noastre, compania a ajuns sa proceseze zilnic sute de expeditii, de la plicuri cu documente la marfuri paletizate, avand peste 60,000 de clienti satisfacuti (cei mai multi clienti aleg transport Londra-Romania pentru coletele lor). Acest lucru este posibil prin simplul fapt ca am inteles nevoile romanilor si le-am rezolvat cu profesionalism si eficienta. Intr-o prima instanta, am reusit sa cladim incredere in randul clientilor prin oferirea de servicii de calitate in mod constant si la un pret accesibil, iar apoi prin extinderea serviciilor. Mai exact, prin oferirea de promotii si reduceri atractive pentru clienti, Eastlines a reusit sa ofere ajutor si accesibilitate la preturi mai mici.

Un alt motiv pentru care am reusit sa devenim lideri in transport colete (transport Londra Romania si retur) este si prin faptul ca este un serviciu usor de accesat. Site-ul nostru este usor de folosit, simplificandu-ti munca. Iti oferim o estimare de pret pentru transport Londra Romania si nu numai, pentru a sti din prima secunda la ce sa te astepti. Intreg procesul fiind rapid si eficient, a trimite un colet prin Eastlines devine o placere.

Atentie! Nu ne ocupam exclusiv de transport Londra Romania, ci oferim servicii de transport colete din toata Marea Britanie in toata Romania si retur.