Cum să alegi cel mai bun curier Anglia-România?

Posted by eastlines
Category:

Cum sa alegi cel mai bun curier Anglia Romania sau Romania Anglia pentru coletele tale?

curier_romania_angliaExista numeroase companii care ofera transport international si intern, insa in momentul in care trebuie sa alegi o firma sau curier Romania Anglia care sa-ti livreze rapid si in siguranta coletul exista cateva aspecte pe care sa le iei in considerare.

Descopera cateva criterii de care sa tii cont atunci cand vrei sa livrezi un colet pe ruta Romania Anglia. Daca vrei sa alegi cel mai bun curier pentru colete Anglia Romania, citeste in continuare.

Timpul de livrare pentru colete internationale

Timpul de livrare este de maxima importanta pentru orice client care apeleaza la servicii de transport colete internationale.

Mai ales daca ai un colet care necesita livrare urgenta, timpul de livrare este foarte important. In special pentru acte sau documente care trebuie sa ajunga rapid la destinatar. Este bine sa compari serviciile diferitelor companii pentru a alege cea mai buna optiune.

Curier Romania Anglia dedicat legaturilor dintre toti cei dragi 

In ceea ce priveste transportul asigurat de Eastlines, timpul de livrare este estimat incepand cu 3-5 zile lucratoare pentru serviciul standard. Acesta difera in functie de zona de ridicare si de zona de livrare. Insa perioada exacta de livrare este specificata in momentul comenzii. Daca optati pentru serviciul economic, timpul de livrare este estimat la 7-10 zile, dar pretul este cu mult mai mic, decat in cazul livrarilor de urgenta.

In functie de greutate, lungime, latime, inaltime descoperi preturile de transport

Ce fel de colete vrei sa expediezi? Inainte de a alege cel mai bun curier, trebuie sa iei in considerare dimensiunile si greutatea coletului/elor tale. Daca pachetul pe care doresti sa il trimiti este unul voluminos, pretul va fluctua in functie de greutate si de dimensiunile acestuia. Pentru transportul coletelor mai mici, serviciul standard poate fi ideal, pentru ca vei achita un pret accesibil.

Cauti un curier Anglia Romania?

Prin intermediul firmei noastre de transport colete iti punem la dispozitie 6 tipuri de servicii. Coletele strandard au anumite caracteristici obligatorii privind dimensiunile si greutatea. Depasirea acestora duce la incadrarea expeditiei tale intr-un alt tip de serviciu.

Coletele transportate prin serviciul standard trebuie sa aiba toate cele trei laturi mai mici de 80 cm (lungime, latime, inaltime) si greutatea maxima acceptata este de 30 kg/colet.

Daca trimiteti plicuri acestea trebuie sa aiba dimensiunile specifice, nu mai mici de A4 si nu mai mari de A3. Vezi care sunt dimensiunile si greutatea coletului tau si apoi alege serviciul potrivit pentru tine. Orice astfel de calcul reprezinta rezultatul performantei noastre, in functie de cerintele tale.

Metode de urmarire a expeditiei

Compania de transport pe care ai ales-o are o metoda de urmarire a coletelor/plicurilor? Aceasta optiune este de ajutor pentru a sti constant unde se afla expeditia ta si pentru a anticipa in cat timp va ajunge la destinatie.

Un astfel de serviciu este considerat ca fiind o responsabilitate oferita gratuit din partea firmei de curierat. Inainte de a apela la o firma de transport, vezi daca au activa aceasta optiune. Acest lucru te va asigura ca expeditia ta este realizata in termeni transparenti de siguranta, precum si posibilitatea de a monitoriza oricand transportul.

Eastlines – Din respect pentru romanii plecati peste hotare

Compania noastra iti pune la dispozitie o astfel de optiune. Dupa realizarea procedurilor de expeditie, ramai conectat la cursa de transport a coletelor tale. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia si tu de aceasta optiune este sa introduci numarul AWB al transportului tau in aplicatia Eastlines pentru a fi notificat referitor la statusul expeditiei.

Orice promisiune ferma vine cu o asigurare

Un alt aspect important este asigurarea coletului tau. Mai exact, daca esti in situatia in care vrei sa iti fie transportat un colet care contine lucruri de valoare sau plicuri cu documente importante, daca acestea se pierd sau se deterioreaza, care este polita de asigurare?

Trebuie sa stii daca bunurile pe care vrei sa le expediezi sunt asigurate pe propria raspundere sau doar raspundere partiala. In functie de tipul bunurilor pe care vrei sa le expediezi, trebuie sa te interesezi de dreptul tau de asigurare pe care il ai la dispozitie.

Lista de restrictii

La sectiunea “Lista de Restrictii”gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a cunoaste informatiile legate de restrictiile in transporturi reglementate atat de autoritatile vamale cat si de catre firma noastra.

Printre produsele acceptate fara asumare de raspundere (preluate doar pe răspunderea Beneficiarului) se afla documentele de identitate personala in original, documentele sau date personale si comerciale pe suport fizic sau electronic, cecuri, bilete de valoare.

In privinta expeditiile acceptate doar cu raspundere partiala, firma de transport isi va asuma despagubirile pentru pierderea totala in tranzit, in limita valorii declarate, dar nu va raspunde pentru deteriorari. Pentru a vedea intreaga lista de restrictii vezi aici.

Metode de plata rapide si eficiente

Pentru orice client este importanta suma pe care trebuie sa o achite pentru transportul expeditiilor. Acesta difera in functie de greutate, dimensiuni si destinatia coletului/plicului.

Majoritatea companiilor au preturile afisate pe site, asa ca este usor sa compari care companie este mai accesibila si care pret este accesibil pentru tine. Mai mult, care sunt metodele de plata acceptate de firma de transport? Cash, card? Este important sa remarci raportul dintre cost si rezultat.

E posibil ca in anumite cazuri sa platesti un pret mai mic, dar timpul de expediere sa fie mai mare. De aceea o analiza comparativa te ajuta in aceasta situatie. Daca apelezi la Eastlines, consultantii nostri specializati in logistica si trasporturi colete te vor ajuta cu informatiile necesare pentru ca alegerea ta sa fie realizata in conditii de transparenta si siguranta.

Alege Eastlines – Pentru ca timpul exact de livrare si costurile accesibile sunt intotdeauna in avantajul nostru

Poti accesa simplu si rapid preturile din sectiunea Servicii și Prețuri pentru fiecare tip de serviciu disponibil prin Eastlines. Iti oferim o cotatie de pret exacta, pentru a sti cat costa sa expediezi un anumit colet, in functie de greutate, dimensiuni si serviciul pe care il preferi.

Oferim si serviciul economic, adresat celor care nu se grabesc, in care preturile sunt cu mult accesibile, in functie de cerintele tale. In plus, daca iti creezi cont si transporti cu noi, Eastlines iti transforma coletele in reduceri.

La fiecare expeditie primesti puncte bonus in functie de greutatea facturata. Punctele bonus acumulate pot fi folosite ca reducere la comenzile urmatoare. In ceea ce priveste metoda de plata, la Eastlines poti achita atat cash, cat si cu cardul, in diferite zone de acoperire din Anglia, direct curierului.