Serviciul STANDARD

Posted by eastlines
Category:

Pentru încadrarea în caracteristicile specifice ale serviciului STANDARD, trebuiesc îndeplinite mai multe condiții:IMG_5907

  • PLICURI STANDARD

În cazul în care expediția dvs este formată dintr-un plic (nu puteți trimite mai multe plicuri în aceeași comandă, va trebui să le comasați în cazul în care trimiteți mai multe de la aceeași adresă la aceeași adresă de destinație) acesta este obligatoriu să aibă dimensiunile specifice nu mai mici de dimensiunile caracteristice formatului A4 (29 x 21 cm) și nu mai mari de formatul A3 (42 x 30 cm) și greutatea maximă de 1 kg.

Ambalați obiectele mici sau documentele în plicuri corespunzătoare, rezistente (plastic cu bule de aer sau cartonate), recomandabil de mărime A4 și categoric nu mai mici, pentru a fi mai ușor remarcate, mai ușor de urmărit și pentru a fi destul de mari să cuprindă o etichetă vizibilă cu detaliile destinatarului. Plicurile de hârtie sunt mult prea ușor de rupt și pot suferi deteriorări și pierderi ale conținutului. Folosiți așadar plicurile mari din carton sau folie cu bule de aer. Protejați documentele interioare și într-o folie etanșă din plastic pentru a preîntâmpina posibilitatea udării și deteriorării documentului. Pentru mai multe informații, studiați, vă rugăm, Ghidul de Ambalare (http://www.eastlines.ro/ro/ambalare/).

Conform Listei de Restricții (http://www.eastlines.ro/ro/restrictii/) nu puteți expedia în regim poștal sau de curierat internațional bani, instrumente financiare la purtător, carduri bancare iar documentele personale de identitate (pașaport, carte sau buletin de identitate, certificat de naștere, permis de conducere), cecuri, cambii sau date personale și de afaceri pe suport material sau electronic pot fi trimise doar fără asumarea responsabilității. Expedierea se face pe proprie răspundere a expeditorului și în cazul deteriorării, pierderii sau confiscărilor de catre autorități, suntem exonerați de orice răspundere și nu se pot procesa și acorda despăgubiri, indiferent cuantumul asigurării la valoarea declarată plătită.

  • COLETE STANDARD

Coletele standard au anumite caracteristici de greutate și dimensiuni obligatorii. Depașirea acestora duce la încadrarea expediției într-un alt serviciu superior, în general mai scump (cu diferențele de preț respective) care poate manevra astfel de expediții (XXL, CARGO) cât și penalități de £50.00/colet, conform Termeni și Condiții (http://www.eastlines.ro/ro/termeni/).

Coletele standard trebuie să fie cutii solide de carton sigilate, cu nici una dintre cele trei laturi mai mari de 80 cm (lungimea, lățimea sau înălțimea) și pentru care suma celor trei laturi (Lungime + lățime + înălțime) nu depășește 180 cm. Greutatea optimă maximă admisă este de 30 kilograme per colet. Se ia în calcul, în general, greutatea volumetrică dar pentru anumite zone (London Inside M25, Around London) facturarea se face și la greutatea reală.

Verificați, vă rugăm, cerințele de ambalare în Ghidul de Ambalare și cele de conținut în Lista de Restricții pe paginile specifice ale website-ului nostru:

http://www.eastlines.ro/ro/ambalare/ sau http://www.eastlines.ro/ro/restrictii/

 

 PREȚURI SERVICIUL STANDARD

Prețurile se aplică tuturor expedițiilor de la ușă la ușă cu ridicare de oriunde din Marea Britanie și livrare la domiciliu oriunde în România și retur. Aceleași prețuri se aplică pe ambele direcții. Termenul de livrare la adresă estimat depinde de zona de ridicare și zona de livrare și este specificat la momentul comenzii.

FACTURAREA SE FACE ÎN FUNCȚIE DE GREUTATEA OPTIMĂ!


PREȚURILE ÎN GBP NU CONȚIN TVA (20%):

 

PREȚURILE ÎN GBP NU CONȚIN TVA (20%):


SERVICIUL STANDARD CU DISCOUNT

Acest serviciu STANDARD se referă la anumite ridicări de colete și livrări (ex. din zona MAINLAND OUTSIDE M25), expederi cu colete standard (greutate individuală optimă de maxim 30 kg, laturi până în 80 cm) dar a căror greutate totală pe întreaga trimitere depășește greutatea de 100 kg și care, în acest caz, pot beneficia astfel de un discount pentru volum și greutate. Greutatea maximă acceptată a unei astfel de expediții este de 500 kg.


PREȚURILE ÎN GBP NU CONȚIN TVA (20%):

Screen Shot 2016-03-17 at 15.17.28


TIMP ESTIMAT DE LIVRARE

ZONĂ RIDICAREZONĂ LIVRARETIMP ESTIMAT LIVRARE LA ADRESĂ
LONDON INSIDE M25ROMÂNIA3-5 ZILE LUCRĂTOARE
MAINLAND OUTSIDE M25ROMÂNIA4-6 ZILE LUCRĂTOARE
SCOTTISH HIGHLANDSROMÂNIA5-7 ZILE LUCRĂTOARE
NORTHERN IRELANDROMÂNIA5-8 ZILE LUCRĂTOARE
CHANNEL ISLANDSROMÂNIA7-10 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIALONDON INSIDE M255-7 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIAMAINLAND OUTSIDE M255-7 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIASCOTTISH HIGHLANDS6-8 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIANORTHERN IRELAND6-8 ZILE LUCRĂTOARE
ROMÂNIACHANNEL ISLANDS 7-10 ZILE LUCRĂTOARE
Distribuie: