Parteneriat Casa Share. Împreună putem aduce o schimbare!

Posted by Eastlines Admin
Category:

Suntem bucuroși avem ocazia ne alăturăm cauzei susținute de Bogdan Tănasă prin proiectul care schimbă vieți Casa Share. Ne dorim fim alături, atât cât putem, de comunitățile defavorizate, în mod special bătrânii și copiii din medii vulnerabile, facilităm accesul la educație în mediile rurale, și oricare alte cauze care, deși nu pot schimba lumea, pot aduce o schimbare în viața cuiva.

Despre ONG-ul Casa Share – https://casashare.ro/

Proiectul a pornit pe 16 decembrie 2014 “din instinctul meu de a face bine”, după cum avea declare Bogdan mai târziu. Prin multă ambiție, dorință și implicare maximă, a reușit construiască 30 de case și Centrul Educațional și Meserii “Casa Share” unde 70 de copii vor fi educați, hrăniti și învățati o meserie.

Susține și tu educația copiilor din medii vulnerabile! Implică-te și fii parte din schimbare! Cum poți ajută? Alege un proiect în derulare și donează, orice sumă contează.

 

Sau donează direct în conturile asociației:

Banca Raiffeisen: Cont IBAN Lei: RO50RZBR0000060018177002

Cont IBAN  Euro: RO17RZBR0000060018177014

Cod Swift: RZBRROBU

➡️ prin PayPal: https://paypal.me/casashare

➡️ Revolut: 0757451919

➡️Trimite Sms la nr 8844 cu textul: CASA

Redirecționează 3.5% din impozitul anual datorat la stat. Cel mai ușor este să intri pe redirectioneaza.ro.

Dacă sunteți persoană fizică (angajat, venituri din chiriii, activități independente, drepturi de autor etc.) puteți redirecționa cei 2% cu ajutorul formularului 230. Însă dacă dețineți o firmă puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit datorat la stat către Asociația CASA SHARE.

Cum mai puteți sprijini cauzele inițiate de Casa Share? Puteți dona urmatoarele:

   • alimente neperisabile;
   • produse de igienă;
   • haine, pături, perne
   • rechizite noi;
   • jucării, jocuri;
   • electrocasnice;
   • calculatoare;
   • cărți.

Dacă sunt persoane din comunitatea Eastlines în UK care doresc  ajute copiii și familiile nevoiașe trimițând donații în România către Casa Share,  punem la dispoziție gratuit serviciul de coletărieîn limita a 50 de kg.

Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine! Nu mai sta pe gânduri, cheamă acum curierul și trimite gratuit un colet cu donatii pe ruta Anglia România door to door!