NOTIFICARE – GREVA LA CALAIS – INTARZIERI IN TRANZITUL COLETELOR

Posted by Eastlines Admin
Category:

Ca urmare a grevei personalului portuar de la Calais, înregistrăm întârzieri de peste 24 de ore în tranzitul și livrarea coletelor

Greva personalului portuar francez a blocat din nou portul Calais, pentru a doua oară într-o săptămână. P&O, DFDS și MyFerryLink și-au încetat activitatea pentru moment.

Traficul naval se desfășoară în continuare în portul Dunkerque însă cu întârzieri de până la 24 de ore. De asemenea, spre deosebire de săptămâna trecută, se circula și prin Eurotunnel. Sunt așteptate întârzieri foarte mari, din cauza traficului masiv deviat din portul Calais.

Acțiunea de protest a sindicatului a început în după-amiaza zilei de luni, 29 iunie 2015 și continuă pe termen nedeterminat. Șoferii noștri de camion aflați în apropierea portului (în Dover și Calais) au raportat deja cozi kilometrice de camioane, blocaje sau timp de așteptare de peste 24 de ore în rând la îmbarcarea pe feribot.

P&O Ferries a lansat marți dimineața o înștiințare prin care anunță că feriboturile companiei nu vor circula și îi sfătuiește pe șoferi să își reprogrameze biletele.

UPDATE 1 iulie 2015 DFDS Seaways: Toate liniile Dover-Dunkerque-Dover sunt operaționale, cu o întârziere de 90 de minute. Însă problema este mult mai complicată pentru camioane, acestea așteptând în cozi imense de zeci de kilometri, verificate atent și gestionate de poliția engleză (Operation Stack).

Suntem nevoiți să ne cerem scuze pentru întârzierile ce apar în tranzitul coletelor noastre pe ambele direcții și vă asigurăm că facem tot ceea ce depinde de noi să grăbim livrarea acestora.

Puteți afla mai multe detalii legate de acest subiect pe toate portalurile online de știri internaționale:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-kent-33340850