Ce înseamnă livrare standard și care sunt avantajele acestui tip de serviciu

Posted by Eastlines Admin
Category:

duba livrare standard

Când locuiești departe de țara natală, dorul de casă și de cei dragi este inevitabil. Tot mai mulți români aleg să lucreze în Anglia pentru a le oferi celor de acasă un trai mai bun. De aceea, nevoia unui serviciu de livrare pe această rută este necesar.

De 16 ani, Eastlines pune la dispoziția românilor din Londra și împrejurimi, servicii de livrare rapide și eficiente pentru a trimite plicuri și colete în România.

Află ce înseamnă livrarea standard de la Eastlines și care sunt avantajele acestui tip de serviciu.

Ce înseamnă livrarea standard?

Livrarea standard este, probabil, cea mai populară formă de a transporta plicuri, colete și bagaje într-un mod eficient și la prețuri accesibile. Acest serviciu poate fi folosit atât de persoanele juridice în comercializarea bunurilor, cât și de persoanele fizice în trimiterea pachetelor către cei dragi.

Procesul de livrare standard implică mai multe etape, începând cu preluarea coletului de la expeditor și terminând cu livrarea la destinație. Firma de curierat transportă coletul prin intermediul rețelei sale de centre de distribuție și depozite și îl livrează la adresa specificată.

Există mai mulți factori care pot influența durata și costurile livrării standard. Acești factori includ greutatea și dimensiunile coletului, distanța, precum și posibilele întârzieri cauzate de vreme sau alte circumstanțe neprevăzute.

Prin serviciul de livrare standard de la Eastlines, pachetul poate ajunge din Anglia în România între 4 și 7 zile lucrătoare.

Avantajele serviciului de livrare standard oferit de Easlines

Alege serviciul de livrare standard de la Eastlines datorită avantajelor pe care le oferă:

  • Fiabilitate și predictabilitate. Te asiguri că plicurile și coletele trimise vor ajunge la adresa specificată în intervalul de timp estimat, fără întârzieri majore sau alte probleme neprevăzute;
  • Confort (livrare de la adresă la adresă). Nu trebuie să depui efort suplimentar pentru a înregistra sau ridica un colet. Curierul se va prezenta în timp util la adresa menționată;
  • Flexibilitate. Sunt acceptate atât plicuri, cât și colete. Pentru ambele opțiuni trebuie respectate normele privind dimensiunile caracteristice:
    • Plicuri – între 29×21 centimetri (format A4) și 42×30 centimetri (format A3) și greutatea maximă de 1 kilogram;
    • Colete – colete cu laturi de până la 100 centimetri și greutatea maximă de până la 30 de kilograme.

De asemenea, serviciul de livrare standard oferit de Eastlines poate fi utilizat și pentru expedierea plicurilor și coletelor către toate destinațiile din lume. Acest lucru este posibil datorită colaborării îndelungate cu liderii mondiali din domeniul curieratului: DHL, TNT, DPD, Hermes, UK Mail, DX, Pall-Ex.

Cum alegi între livrarea standard și alte metode de expediere