Cat de complicata este expedierea unui colet international?

Majoritatea oamenilor au retineri cand vine vorba de expedierea pachetelor pe distante foarte mari. Deseori apar indoieli cu privire la cel care va transporta bunurile, la pretul care ar putea fi unul foarte mare sau la timpul alocat expedierii care ar putea se se prelungeasca la nesfarsit.

Te-ai gandit de curand sa le trimiti rudelor de peste hotare un colet, dar nu esti foarte informat in legatura cu procesul de expediere? Ei bine, afla ca este mult mai usor decat pare.

· Impacheteaza-ti coletul corespunzator

Cand trimiti un colet in strainatate, cu cat distanta parcursa pana la destinatar este mai mare, cu atat riscurile ca acesta sa sufere daune in timpul transportului vor creste. Ambalarea coletului este esentiala in tot acest proces. Realizata corect folosind materiale de ambalare potrivite previne posibilele deteriorari din timpul cursei.

· Informeaza-te

Trebuie sa iei in vedere anumite aspecte atunci cand iei decizia de a expedia un colet in strainatate. Pe langa documentele necesare care trebuie sa insoteasca coletul, exista si o serie de reguli cu privire la produse sau materiale interzise.

Daca nu te documentezi suficient, coletul tau ar putea sa nu ajunga niciodata la destinatie. Mai mult de atat, exista posibilitatea de a intampina neplaceri juridice.

· Alege o metoda de livrare

Ar trebui sa alegi o firma de curierat care sa iti inspire incredere si pe care te poti baza sa finalizeze expedierea cu succes. Desigur, exista si alte metode care fac posibila livrarea coletului tau in strainatate: posta, diverse cunostinte sau transportori clandestini.

Spre deosebire de firmele de curierat, pe langa multe alte beneficii, celelalte metode nu iti vor asigura posibilitatea unui calcul corect al pretului in functie de greutate, urmarirea coletului in timp real sau transportul in deplina siguranta pana ce coletul ajunge la destinatar.

Livrarile internationale par un lucru complicat la prima vedere, dar cu ajutorul potrivit vei constata ca procesul este mult mai simplu decat ti-ai imaginat. O companie de incredere va avea grija ca produsele livrate de tine sa ajunga in siguranta acolo unde doresti, fara deteriorari sau alte evenimente neplacute. Imediat ce te-ai hotarat asupra unei firme internationale de curierat care sa indeplineasca criteriile tale, de restul se ocupa ei.

PROGRAM SĂRBĂTORI PASCALE 2021

 

În atenția clienților noștri!

Vă facem cunoscut că în preajma sărbătorilor de Paște 2021, activitatea Call Centre-ului nostru se desfășoară după următorul program:

 

SÂMBĂTĂ 1 MAI – ÎNCHIS

DUMINICĂ 2 MAI – ÎNCHIS

LUNI 3 MAI – ÎNCHIS

 

În restul zilelor nespecificate, programul nostru se desfășoară în intervalele orare normale.

În zilele specificate ca nelucrătoare, nu putem prelua comenzi, oferi cotații de preț, informații sau detalii legate de comenzi noi sau în curs de procesare. Comenzile lansate online pentru aceste date vor fi programate în zilele lucrătoare imediat următoare.

 

Doar punctul de Drop Off din Londra (Harrow) va fi deschis după cum urmează:

LUNI 3 MAI 2021 – 08.00-17.00

Pentru expedieri urgente în această perioadă, cu livrare în 24-48 de ore (în zile lucrătoare!) în România, puteți folosi și serviciile Express by Air.