­čîŞ Pa╚Öte Fericit la Distan╚Ť─â: Reduceri Speciale pentru a Conecta Familii ╚Öi Prieteni

Posted by Eastlines Admin
Category:

├Än aceast─â perioad─â a anului, c├ónd natura rena╚Öte ╚Öi s─ârb─âtorile pascale ne aduc mai aproape de cei dragi, la Eastlines suntem m├óndri s─â v─â ajut─âm s─â v─â conecta╚Ťi cu familia ╚Öi prietenii, indiferent de distan╚Ť─â. Anul acesta, s─ârb─âtorim spiritul Pa╚Ötelui oferindu-v─â o reducere special─â pentru a face leg─âtura ├«ntre Rom├ónia ╚Öi Anglia mai puternic─â ╚Öi mai plin─â de bucurie.

transport colete

De ce este important s─â r─âm├óne╚Ťi conecta╚Ťi ├«n timpul s─ârb─âtorilor? Pa╚Ötele este o perioad─â de unitate, de ├«mp─ârt─â╚Öire ╚Öi de aducere a bucuriei ├«n casele noastre. Cu toate acestea, pentru mul╚Ťi dintre noi, distan╚Ťa poate fi un obstacol ├«n a petrece aceste momente speciale ├«mpreun─â cu cei dragi.

Aici, la Eastlines, ├«n╚Ťelegem valoarea emo╚Ťional─â a unui pachet trimis de acas─â. Fie c─â este vorba despre cozonaci tradi╚Ťionali, ou─â ├«ncondeiate manual sau doar un cadou simbolic, fiecare colet trimis prin intermediul nostru poart─â cu el g├ónduri calde ╚Öi sentimente de apartenen╚Ť─â.

Promo╚Ťia noastr─â de Pa╚Öte

├Än spiritul s─ârb─âtorii, suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â anun╚Ť─âm o reducere de 10% la toate serviciile noastre de colet─ârie ├«ntre Rom├ónia ╚Öi Anglia. Aceast─â ofert─â este valabil─â pentru orice comand─â plasat─â p├ón─â ├«n ziua de Pa╚Öte, oferindu-v─â ocazia perfect─â de a trimite un cadou celor dragi.

Pentru a beneficia de aceast─â reducere, tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â folosi╚Ťi codul EASTER10ROUK la plasarea comenzii. Procesul nostru simplu ╚Öi sigur de expediere v─â asigur─â c─â pachetul dvs. va ajunge ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi la timp pentru s─ârb─âtori.

discount de iepuras


 

De s─ârb─âtori, fie c─â sunte╚Ťi departe de cas─â sau dori╚Ťi s─â trimite╚Ťi o parte din c─âldura casei c─âtre cei dragi, Eastlines este aici s─â v─â ajute. Haide╚Ťi s─â facem din aceast─â Pa╚Öte o ocazie de neuitat pentru fiecare familie ╚Öi prieten care tr─âie╚Öte departe.

Nu rata╚Ťi aceast─â oportunitate unic─â! Vizita╚Ťi site-ul nostru eastlines.ro pentru a plasa comanda dvs. ╚Öi pentru a aduce un z├ómbet pe chipul celor dragi ├«n aceast─â perioad─â de s─ârb─âtoare.