SUNTEM AICI!


Asigurăm toți clienții noștri că ne desfășurăm activitatea în program normal, că ne dorim și facem toate eforturile ca serviciile nostre să funcționeze fără întreruperi sau întârzieri, indiferent de situația internațională dificilă cauzată de pandemia Coronavirus.

Pe fondul evenimentelor în derulare, activitatea nostră logistică sau de curierat se desfășoară fără întreruperi, fără restricții sau limitări în vreo zonă geografică.

Nu uitați că oricum punem la dispoziție variante multiple de livrare pentru toate destinațiile locale, naționale sau internaționale, prin logistica proprie sau printr-o multitudine de parteneri de top (DHL, TNT, DPD, Hermes, DX, UKMail) și că putem găsi soluții întotdeauna, oricare ar fi cerințele dvs. logistice.

În funcție de deciziile autorităților din anumite țări de tranzit sau de destinație, de stabilirea zonelor de carantină sau de restricționarea temporară a circulației în anumite cazuri, vom notifica în timp util trimiterile afectate. Pot apărea, în aceste cazuri, anumite întărzieri în livrare impuse de situația obiectivă din zonele respective.

Este important de precizat că, în conformitate cu informațiile oficiale existente la nivel internațional, nu există risc de infectare nici pentru angajați și nici pentru beneficiarii expedițiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate.

Vă facem totuși câteva recomandări, pentru o bună desfășurare a activității nostre și pentru preîntâmpinarea infectărilor și a transmiterii virusului în rândul personalului nostru și, prin ei, către alți clienți și familiile lor:

  • dacă aveți suspiciuni că sunteți infectat, daca aveți febră, tușiți, aveți stări generale de indispoziție, puteți notifica operatorii noștri telefonici sau curierii pentru preluarea sau livrarea coletelor fără contactul cu dvs. față în față. Coletele pot fi lăsate în afara proprietății la momentul întâlnirii cu personalul nostru, procedura de preluare/livrare și procesarea comenzii și a plății poate fi făcută cu o interacțiune minimală cu dvs. cu ușa închisă. În acest caz dvs. purtați măști protective pentru față și mănuși, pentru a nu-i contamina pe ceilalți;
  • optați pe cât de mult posibil pentru plata cu cardul, este bine știut că banii numerar sunt purtători și mijloc de transmitere al virusului;
  • păstrați distanța de rigoare în orice situație, la momentul vizitei curierului nostru, evitați salutul prin strângerea mâinilor, dezinfectați cu soluție pe bază de alcool sau clor mânerele ușilor, balustradele scărilor și zonele care sunt în general atinse de vizitatori;
  • desfaceți coletele primite într-o zona din afara spațiilor în care dormiți sau mâncați și aruncați ambalajele folosite imediat, pentru a păstra la nivel minimal contactul cu acestea.

Suntem convinși că acționând responsabil, respectând fiecare toate cerințele de prevenție, putem contribui împreună la diminuarea oricărui risc de prelungire a acestei situații dificile prin care trecem toți, influențate mai ales de numeroase incertitudini.

 

Vă stăm la dispoziție în continuare, suntem aici!