ACUM E MULT MAI IEFTIN LA SERVICIUL ECONOMIC

FĂRĂ VOLUMETRIE, PREȚURI SUPER-ECONOMICE!

La cererea clienților noștri, prețurile de la Serviciul Economic nu mai iau în calcul volumetria coletelor și greutatea volumetrică.

Foarte popularul nostru Serviciu Economic a transportat cu succes, încă din 2016, de la ușă la ușă, mii de comenzi din cele mai variate, către toate colțurile României. Fie că vorbim despre mobilă din cea mai diversă, canapele. paturi, frigidere, mașini de spălat, biciclete, materiale de construcții, motociclete, scule electrice, bagaje sau despre trimiteri normale în cantități mai mari de 100 de kilograme, Eastlines a reușit cu succes să faca față celor mai diverse cerințe și provocări logistice ajungând din Sighetul Marmației până la clienți din Delta Dunării sau Munții Apuseni, din satele botoșănene sau mehedințene până în centrul Bucureștiului.

Și astăzi Serviciul Economic transportă aceleași tipuri de coletărie non-standard și are mult mai multe avantaje:

  • £0.99/kg + TVA la comenzile mici, minimul de facturat este acum 20 de kilograme, ridicare din Londra (inclusiv Central London CC/ULEZ) dar și Around London (Next M25) la aceleași prețuri, livrare oriunde la ușă în România;
  • te costă doar £0.49/kg + TVA să expediezi comenzi mai mari de 300 de kilograme de la tine de acasă, din Londra sau împrejurimi;
  • plătești £17.80 + TVA să trimiți 20 de kilograme prin Serviciul Economic Drop Off Harrow;
  • poți aduce coletele la noi la depozitul din Harrow și te costă £0.39/kg să expediezi trimiteri cu mobilă, bagaje cu greutate totală mai marie de 300 de kilograme;

Serviciul Economic este acum disponibil, la aceleași prețuri super-economice în:

CENTRAL LONDON (CC/ULEZ) și LONDON (INSIDE M25)

dar și în:

ADDLESTONE, ALDERSHOT, AMERSHAM, ASHTEAD, AYLESBURY, BEACONSFIELD, BERKHAMSTED, BETCHWORTH, BILLERICAY, BRACKNEL, BRENTWOOD, BROXBOURNE, CAMBERLEY, CHALFONT ST. GILES, CHESHAM, CHERTSEY, COBHAM, CRANLEIGH, CRAWLEY, CROWTHORNE, DARTFORD, DORKING, DUNSTABLE, EAST GRINSTEAD, EDENBRIDGE, EGHAM, EPPING, EPSOM, FARNBOROUGH, FARNHAM, GATWICK, GERRARDS CROSS, GODALMING, GODSTONE, GRAVESEND, GRAYS, GREAT MISSENDEN, GREENHITHE, GUILDFOR, HARLOW, HARPENDEN, HATFIELD, HEMEL HEMPSTEAD, HENLEY-ON-THAMES, HERTFORD, HIGH WYCOMBE, HITCHIN, HODDESDON, HORLEY, INGATESTONE, IVER, LEATHERHEAD, LEIGHTON BUZZARD, LINGFIELD, LONGFIELD, LUTON, MAIDENHEAD, MARLOW, ONGAR, OXTED, POTTERS BAR, PURFLEET, READING, REDHILL, REIGATE, SEVENOAKS, SLOUGH, SOUTH OCKENDON, ST. ALBANS, STAINES-UPON-THAMES, STEVENAGE, SWANSCOMBE, TADWORTH, TILBURY, TONBRIDGE, TRING, TUNBRIDGE WELLS, TWYFORD, UPMINSTER, WALTHAM ABBEY, WALTHAM CROSS, WARE, WEIBRIDGE, WELWYN, WELWYN GARDEN, WEST BYFLEET, WESTERHAM, WINDSOR, WOKING, WOKINGHAM.

Pentru mai multe detalii legate de zonele de acoperire, verificați pagina noastră https://www.eastlines.ro/zone/

Serviciul Economic, fără pretenții și foarte convenabil ca preț, este propus clienților noștri din Londra și zonele din împrejurimi, unde putem asigura prin logistică și mod de operare, preluarea trimiterilor cu costuri mai reduse. Este disponibil  cu facturare  a minim 20 de kilograme.

Acest serviciu se adresează insă doar celor ce nu se grăbesc!

Livrarea estimată este în 8-10 zile lucrătoare.

Sunt acceptate orice fel de colete bine ambalate (conform Ghid de Ambalare) inclusiv grupaje de marfă, mobilă, electrocasnice mari și electronice sau alte colete cu laturi de dimensiuni maxime de 350 cm. Facturarea se face doar în funcție de greutatea reală, cântărită, fără calcul volumetric. Greutatea individuală a unui colet nu trebuie să depășească 150 kg iar greutatea totală a unei expedieri  nu poate depăși 10000 kg. Verificați, vă rugăm, cerințele de ambalare în Ghidul de Ambalare și cele de conținut în Lista de Restricții pe paginile specifice ale website-ului nostru.