În plină pandemie, îți dăm reduceri la coletărie!

Stai acasă, avem noi grijă de expedierile tale!

Știm că ți-e greu în această perioadă dificilă pentru noi toți, că stai în casă respectând regulile, că ești blocat, că nu poți circula liber sau că nu poți să-ti vizitezi familia sau prietenii.

Noi îți sărim în ajutor și dacă ai ceva de trimis celor dragi, dacă trebuie să-ți aprovizionezi familia, dacă trebuie să te repatriezi, suntem aici, alături de tine! Nu am renunțat să activăm în timpul crizei coronavirusului!

Mai mult decât atât, ca să te ajutăm, îți dăm 10% reducere la toate serviciile nostre de coletărie și curierat internațional, oriunde în lume!

Ofertă valabilă doar în perioada 26 aprilie – 31 mai 2020.

Reducerea poate fi obținută ușor, menționând codul de reducere EASTLINES10 în orice comandă online sau telefonică.

Nu uita că la Eastlines îți stau la dispoziție o multitudine de servicii, pentru toate buzunarele și toate urgențele:

  • pentru plicuri cu documente importante sau livrări urgente (chiar în 24 de ore, în toate orașele principale din România) Serviciul Express by Air;
  • pentru trimiteri normale de colete standard, gama de Servicii Standard (prin Eastlines dar și prin DHL, TNT, DPD);
  • pentru colete agabaritice Serviciul XXL sau Serviciul Cargo
  • pentru relocări, trimiteri de cantități mari de bagaje, mobilă, electrocasnice, canapele, scule, etc – Serviciul Economic, cu prețuri începând de la £0.49/kg;
  • pentru mărfuri paletizate, utilaje, motoare, etc, Serviciul Cargo Paletizat.

Asigurăm toți clienții noștri că ne desfășurăm în continuare activitatea în program normal, că am continuat să ne deservim clienții fără nicio zi de întrerupere în această perioadă, că ne dorim și facem toate eforturile ca serviciile nostre să funcționeze în continuare fără întârzieri, indiferent de situația internațională dificilă cauzată de pandemia Coronavirus.

Grăbește-te să prinzi reducerea, suntem aici să te ajutăm!

PROGRAM SĂRBĂTORI PASCALE 2021

 

În atenția clienților noștri!

Vă facem cunoscut că în preajma sărbătorilor de Paște 2021, activitatea Call Centre-ului nostru se desfășoară după următorul program:

 

SÂMBĂTĂ 1 MAI – ÎNCHIS

DUMINICĂ 2 MAI – ÎNCHIS

LUNI 3 MAI – ÎNCHIS

 

În restul zilelor nespecificate, programul nostru se desfășoară în intervalele orare normale.

În zilele specificate ca nelucrătoare, nu putem prelua comenzi, oferi cotații de preț, informații sau detalii legate de comenzi noi sau în curs de procesare. Comenzile lansate online pentru aceste date vor fi programate în zilele lucrătoare imediat următoare.

 

Doar punctul de Drop Off din Londra (Harrow) va fi deschis după cum urmează:

LUNI 3 MAI 2021 – 08.00-17.00

Pentru expedieri urgente în această perioadă, cu livrare în 24-48 de ore (în zile lucrătoare!) în România, puteți folosi și serviciile Express by Air.